İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: YENİMAHALLE SINAV KURS-COĞRAFYA ÖĞRETMENİŞirket Adı: SINAV EĞİTİM KURUMLARISINAV Eğitim Kurumları olarak, Yenimahalle şubemizde görevlendirilmek üzere Coğrafya Öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin Coğrafya öğretmenliği bölümünden mezun,- Alanında en az 2 yıl deneyimli,- Öğrenci koçluğu yapabilecek,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- İletişim becerileri güçlü, öğrenci motivasyonu yüksek,- Yenilikçi, araştırmacı ve gelişime açık,- Takım çalışmasına yatkın,- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.İş Tanımı:- SINAV Eğitim Kurumları nın müfredatını uygulamak,- Öğrencilerin akademik gelişimlerini takip etmek ve değerlendirmek,- Velilerle düzenli iletişim halinde olmak ve gelişmeler hakkında bilgi vermek,- Öğrencilere bireysel ve grup çalışmalarında rehberlik etmek,- Sınavlara hazırlık sürecinde öğrencilere destek olmak.SINAV Eğitim Kurumları olarak, eğitimde kalite ve başarıyı hedefleyen, öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlayacak bir Coğrafya Öğretmeni arıyoruz. Eğer siz de bu vizyonla bizimle çalışmak isterseniz, başvurularınızı bekliyoruz.Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında adaylarla paylaşılacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder