İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Fizik ÖğretmeniŞirket Adı: SINAV EĞİTİM KURUMLARILokasyon: YenimahalleSINAV Eğitim Kurumları olarak, Yenimahalle şubemizde görevlendirilmek üzere Fizik Öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin Fizik veya Fizik Öğretmenliği bölümlerinden mezun,- Alanında en az 2 yıl deneyim sahibi,- Öğrenci koçluğu yapabilecek,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- İletişim becerileri güçlü, öğrenci ve veli ilişkilerinde başarılı,- Eğitimde kalite ve sürekliliği önemseyen,- Yenilikçi, araştırmacı ve gelişime açık,- Takım çalışmasına yatkın,- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.Görevler:- Fizik derslerini, belirlenen program doğrultusunda işlemek,- Öğrencilerin bireysel öğrenme hızlarına ve seviyelerine uygun ders planları hazırlamak,- Öğrencilerin fizik konularını anlamalarını sağlamak ve onları sınavlara hazırlamak,- Öğrencilerin ilerlemelerini takip etmek ve değerlendirmek,- Velilerle düzenli olarak iletişim kurmak ve öğrencinin ilerlemesi hakkında geri bildirim sağlamak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder