İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: YENİMAHALLE SINAV KURS-BİYOLOJİ ÖĞRETMENİŞirket Adı: SINAV EĞİTİM KURUMLARISINAV Eğitim Kurumları olarak, Yenimahalle şubemizde görevlendirilmek üzere Biyoloji Öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin Biyoloji veya ilgili bölümlerinden mezun,- Pedagojik formasyonu olan,- Alanında en az 2 yıl deneyim sahibi,- Öğrenci koçluğu yapabilecek,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- İletişim becerileri güçlü, öğrenci ve veli ilişkilerinde başarılı,- Eğitimde kalite ve sürekliliği önemseyen,- Yenilikçi, dinamik, disiplinli ve sorumluluk sahibi,- Takım çalışmasına yatkın,- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.Görev Tanımı:- Biyoloji derslerini, belirlenen program doğrultusunda işlemek,- Öğrencilerin akademik gelişimlerini takip etmek ve değerlendirmek,- Öğrencilere bireysel veya grupla rehberlik etmek,- Velilerle düzenli iletişim halinde olmak ve gelişmeler hakkında bilgi vermek,- Sınavlara yönelik etkili ve verimli ders işleyişini sağlamak,- Eğitim materyallerini güncel ve etkin bir şekilde kullanmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder