İŞ İLANI DETAYI

Bil Koleji olarak 24 Şehir de, 42 Kampüs toplam 135 kademesi ile Türkiye genelinde gelişmiş programları, İnovatif Eğitim anlayışı ile öğrencilerine hizmet vermektedirAnkara Etimesgut Yapracık da bulunan Bil Koleji kampüsümüzde görevlendirilmek üzere Okul Müdür Yardımcısı alınacaktır.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Pedagojik Formasyonu eğitimini tamamlamış,En az 5 yıl ortaokul ve özel okul deneyimi olan,MEB atama kriterlerine ve MEB mevzuatı gereği yönetici yeterliliklerine sahip,MEB yönetmeliklerine hakim ve resmi mevzuata-gelişmelere hakim ve yasal süreçleri takip edebilecek,MS Office programlarını etkin kullanabilen,İdari ve akademik yönetim süreçlerine hakim,Ekip çalışmasına yatkın, dinamik, iletişim becerisi yüksek,Yeniliklere açık, sürekli gelişimi hedefleyen,Ekip yönetimi ve organizasyon becerileri yüksek,Erkek adaylarda askerlik yükümlülüğü bulunmayan


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder