İŞ İLANI DETAYI

1992 yılından beri Türk Eğitim Sistemine yaptığı katkılarla tanınan, birçok yeniliğe imza atan, öncü ve özgün çalışmalarıyla adından söz ettiren, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 400’ü aşkın eğitim kurumuna sahip Sınav Eğitim Kurumlarının Eskişehir Yolu Kampüsün de çalışmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip eğitim gönüllüsü  Engelli Personel  alımı yapılacaktır.Adaylar ön görüşme sonrasında Eskişehir Yolu Kampüsümüzün ve Ankara daki diğer şubelerimizin ihtiyacı dikkate alınarak kurumlarımıza yönlendirilecektir.


Lise veya Üniversite mezunu,Türkiye İş Kurumuna Kayıtlı ve yasa gereği engelli kapsamında değerlendirilebilecek,Engellilik derecesi %40 ve üzeri olan,MS Office programlarını kullanabilen,İletişim kabiliyetine güvenen takım arkadaşları aramaktayız.Açıklama kısmında adayların Engellerini anlaşılır bir şekilde tarif etmeleri,İş gücü kaybı yüzdesini ve hangi işlerde çalışabileceklerini belirtmeleri,Sağlık durumlarından bulunmamaları gereken ortam varsa belirtmeleri,Hangi işte çalışmak istediklerini yazmaları gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder