İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIYurtiçi ve Yurtdışı Fuar Organizasyonları yapan şirketimize aşağıda belirtilen özelliklere sahipSosyal Medya Elamanı  alınacaktır


SOSYAL MEDYA UZMANI Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümü mezunu Tercih Sebebidir.Konu ile ilgili yeterli eğitim almış,Tercihen hizmet sektörü deneyimli,Görsel tasarım ve video montaj programlarını iyi düzeyde bilen,Instagram post ve reels paylaşımları için programlara uyumlu,Dijital içerik üretme konusunda deneyimli,Video kurgulama, kısa video yapımı konusunda bilgi sahibi,Sosyal medya dinamiklerine hakim, trend ve yenilikleri takip eden,Çözüm üreten, sonuç odaklı ve ekip çalışmasına yatkın olan,Sosyal medya ve dijital kanallar için içerik planlama, paylaşım yapıp periyodik rapor hazırlayacak, Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, YoutubeDijital reklamlar ve sosyal medya hesapları için video çekimleri yapacak,İlgili sosyal Medya hesabının hedef kitlesine ulaşma konusunda yaratıcı olabilecekSosyal medya üzerinden gelecek mesaj ve yorumların cevaplanmasını sağlayacak,ILLUSTRATOR, CANVA  vb. yazılımlara hakimŞehir dışı engeli olmayan,Erkek Adaylar için Askerliğini tamamlamış,Ankara’da İkamet Eden     Çalışma Arkadaşı Aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder