İŞ İLANI DETAYI

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları KOCAELİ - İZMİT temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ aranmaktadır.Part-Time İngilizce Öğretmeni Aranıyor!Kocaeli İzmit Halkevi mevkinde bulunan yabancı dil kursumuza Part-Time İngilizce Öğretmeni arıyoruzEsnek çalışma saatleri ile çeşitli yaş gruplarına ve seviyelere İngilizce dersleri verebilecek, dil öğretiminde etkili ve yenilikçi bir öğretmen aramaktayız.


İşin Tanımı:Farklı yaş gruplarına ve seviyelere uygun İngilizce dersleri vermek,Eğitim programlarını öğrencilerin ihtiyaçlarına göre planlamak ve uygulamak,Öğrencilerin dil gelişimlerini takip etmek ve düzenli geri bildirim sağlamak,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayarak, öğrencilerle etkili iletişim kurmak.Aranan Nitelikler:Esnek çalışma saatlerine uygun çalışabilecek,İletişimi güçlü,Yenilikçi öğretim tekniklerine hakim ve takım çalışmasına yatkın.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli İngiliz Kültür Dil Kursları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder