İŞ İLANI DETAYI

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları KOCAELİ - İZMİT temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ aranmaktadır.Kocaeli İzmit Halkevi mevkinde bulunan yabancı dil kursumuza İngilizce Öğretmeni arıyoruzYenilikçi eğitim yöntemleri ile öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak, dinamik ve motivasyonu yüksek bir öğretmen aramaktayız.


Yabancı dil kursumuzda çeşitli yaş gruplarına ve seviyelere uygunİngilizce dersleri vermek,Eğitim programlarını öğrencilerin ihtiyaçlarına göre planlamak ve uygulamak,Öğrencilerin ilerlemesini takip etmek ve düzenli geri bildirim sağlamak,Yenilikçi öğretim yöntemlerini kullanarak dersleri interaktif ve eğlenceli hale getirmek,Öğrencilerin dil yeterliliğini artıracak sınavlar ve aktiviteler düzenlemek,Öğrenci memnuniyetini artırmaya yönelik gelişim planları hazırlamak.İngilizce öğretmenliği, İngiliz dili ve edebiyatı veya benzer bir bölümden mezun,Farklı yaş grupları ve seviyelere ders verebilecek yeterlilikte,İletişim yetenekleri güçlü, sabırlı ve çözüm odaklı,Dil öğretiminde modern ve interaktif yöntemleri kullanabilen,Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli İngiliz Kültür Dil Kursları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder