İŞ İLANI DETAYI

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları KOCAELİ - İZMİT temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere ALMANCA ÖĞRETMENİ aranmaktadırPart-Time Almanca Öğretmeni Aranıyor!Kocaeli İzmit Halkevi mevkinde bulunan yabancı dil kursumuza Part-Time Almanca Öğretmeni arıyoruzÖğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak, esnek çalışma saatleriyle ders verebilecek bir takım arkadaşı arıyoruz.


İşin Tanımı:Çeşitli yaş gruplarına ve seviyelere uygun Almanca dersleri vermek,Öğrencilerin dil gelişimini takip etmek ve onları yönlendirmek,Derslerde yenilikçi ve interaktif öğretim yöntemleri kullanmak,Aranan Nitelikler:Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Farklı yaş gruplarına ve seviyelere ders verebilecek yetkinlikte,İletişim becerileri güçlü, sabırlı ve motivasyonu yüksek,Modern ve interaktif öğretim yöntemlerine hakim.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli İngiliz Kültür Dil Kursları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder