İŞ İLANI DETAYI

Sayal Vinç Makina SanVe TicA.ŞBünyemizde CNC Operatörü Dik İşlemeci olarak görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere uygun tecrübeli takım arkadaşı arıyoruz.GENEL NİTELİKLERTercihen Meslek Lisesi mezunu veya Mesleki Yeterlilik Belgesi olan,CNC Operatörü olarak en az 2 yıl tecrübeli,Tercihen Fanuc işletim sistemini kullanabilen dik işleme konusunda deneyimli,Teknik resim okumasını ve yorumlamasını bilen,Kodları hazırlanmış olan parçaların işlenmesi, takım dizme ve sıfırlama gibi işlemler hakkında bilgi sahibi,Aktif çalışma düzenine yatkın, disiplinli,Takım çalışmasına uygun, sorumluluk alabilen, gelişime açık,Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak,Servis güzergahında ikamet eden.


SERVİS GÜZERGAHI: Sincan-Ulus ve Sincan-BatıkentGörüşmeler yüz yüze olacaktır.ASO1 Sincan OSB de bulunan adresimizde bizi ziyaret edebilir veya detaylı bilgi için arayabilirsiniz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder