İŞ İLANI DETAYI

Tersine mühendislik, Zararlı yazılım analizi,Zafiyet tarama,DDoS testi,Ağ sızma testi,Test ve değerlendirme faaliyetleri ve raporlama görevlerinde bulunmak.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Yabancı DilÜniversitelerin mühendislik ve ilgili sayısal bölümlerinden mezun, İyi derecede İngilizce bilen,Temel sistem ve network bilgisine sahip,Bireysel ve takım olarak performans gösterebilecek,Sorumluluk sahibi ve sonuç odaklı çalışabilecekTercihen ilgili ağ-sistem ve güvenlik sertifikalarına sahip.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder