İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Yönetici AsistanıŞirket: İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİCA.Ş.İstanbul Bil Eğitim Kurumları TicA.Ş., dinamik ve hızla büyüyen ekibine katılmak üzere Yönetici Asistanı aramaktadır.Görev Tanımı:- Yöneticinin günlük iş akışını organize etmek,- Yöneticinin ajandasını takip etmek ve randevularını düzenlemek,- Gelen-giden evrak ve kargo takibini yapmak,- Misafirlerin karşılanması ve yönlendirilmesi,- Toplantı organizasyonlarını yapmak ve toplantı tutanaklarını hazırlamak,- Yöneticinin talep ettiği raporları hazırlamak ve sunmak.- il ziyaretlerinde kendisine eşlik etmek-süreli seyahat halinde olabilmek


- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,- Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli,- MS Office programlarını etkin kullanabilen,- İletişim yeteneği güçlü, diksiyonu düzgün,- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,- Analitik düşünme yeteneğine sahip,- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.- Uzun yol araç kullanabilecek-Seyehat engeli olmayan-Uzun süre il dışında kalma engeli olmayanİstanbul Bil Eğitim Kurumları Tic. A.Ş. olarak, sizleri de ekibimize katılmaya davet ediyoruz. Başvurularınızı bekliyoruz. Not: İşe alım sürecimizde Türkçe dil bilgisi talep edilmemektedir. İstanbul Bil Eğitim Kurumları Tic. A.Ş. eşit fırsatlar sağlayan bir işverendir ve tüm adayları, ırk, renk, din, cinsiyet, cinsel yönelim, ulusal köken, yaş, engellilik durumu, genetik bilgi, korunan veteran statüsü veya diğer yasalarla korunan herhangi bir statüye bakılmaksızın değerlendirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırşehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kırşehir İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Kırşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırşehir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırşehir Geneli İş İlanları