İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Okul Öncesi ÖğretmeniŞirket: İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİCA.Ş.İstanbul Bil Eğitim Kurumları TicA.Ş., okul öncesi öğretmeni pozisyonu için deneyimli ve tutkulu bir profesyonel arıyorGörevler:- Çocukların sosyal, duygusal ve akademik gelişimlerini desteklemek- Eğitim programlarını ve etkinliklerini planlamak ve uygulamak- Çocukların ilerlemelerini izlemek ve değerlendirmek- Ebeveynlerle düzenli olarak iletişim kurmak ve çocukların gelişimleri hakkında bilgi vermek- Sınıf ortamını düzenlemek ve güvenli bir öğrenme ortamı sağlamak


- Okul öncesi eğitim alanında lisans derecesi- En az 2 yıl okul öncesi öğretmenlik deneyimi- Çocukların gelişimini desteklemek için yaratıcı ve yenilikçi öğretim stratejileri geliştirebilme yeteneği- İyi iletişim ve problem çözme becerileri- Sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşım- Çocuklarla çalışmaktan keyif almakİstanbul Bil Eğitim Kurumları Tic. A.Ş., çocukların hayatlarına olumlu bir etki yapmak isteyen adayları bekliyor. Eğer siz de çocukların eğitimine katkıda bulunmak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın. Not: İstanbul Bil Eğitim Kurumları Tic. A.Ş., fırsat eşitliği sağlayan bir işverendir ve tüm adayları, ırk, renk, din, cinsiyet, cinsel yönelim, ulusal köken, yaş veya engellilik durumu ne olursa olsun değerlendirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırşehir
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kırşehir İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırşehir Geneli İş İlanları