İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Java, Java Uygulama Sunucuları, Cloud ve DevOps Sistemler, Orta Katman SistemlerVbAltyapı bileşenlerinin konfigürasyonu ve yönetimi, problemlerinin giderilmesi Düzenli log analizleri, proaktif izleme ile sorunların önleyici bir yaklaşım ile araştırılması ve giderilmesi Yaşanan Sistem Problemlerini tespit edip problem çözmek ve performans iyileştirmeleri yapmak IT altyapı tasarımı ve çözüm uzmanlığı konusunda projelerde görev almakBaşvurular için cv.lerinizi vhr@volthread.com adrersine göndermeniz gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıNitelik ve Beceriler Aranan Nitelikler: Bilgisayar Bilimleri veya benzeri bölümlerinden mezun veya devam zorunluluğu olmayan, Yeterli düzeyde İngilizce Yazma ve Konuşma bilgisi olan, Erkek adayların askerliğini yapmış olması veya ilişiği olmaması, Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, Java ve JavaEE konusunda bilgi sahibi ve JRE-JVM alanlarında kariyer yapmak isteyen, Linux komutları ve Shell Scripting bilgisi olan, Operasyonel uygulama geliştirecek seviyede programlama ve scripting bilgisi PL-SQL, Java, vb., JAVA Uygulama Sunucularından en az birinde tecrübesi olan veya bilgi sahibi Apache Tomcat, SpringBoot, PayaraFish, GlassFish, WildFly, JBoss, WebLogic. vb., Tercihen genel Network protokolleri, terminolojisi ve standartları ile ilgili bilgi sahibi Tercihen İzleme sistemlerinin etkin kullanımı ve konfigürasyonu ile ilgili0-1 Yıl veya Staj Tecrübesi


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder