İŞ İLANI DETAYI

ANKARA İVEDİK OSB de çalışmak üzere ‘’CNC Lazer Kesim Operatörü‘’ aranmaktadır.CNC lazer kesim konusunda en az 3 yıl ve üzeri tecrübe sahibi Metalix Durma programlarına hakim,Sac kaliteleri ve paslanmaz saclarda yüzey çeşitleri ile ilgili bilgi sahibi,Üretim planları doğrultusunda iş emirlerine uygun olarak malzemelerin işleme alınmasından sorumlu olabilecek,teknik resim geometrik toleranslandırma bilgisine sahip, kesim büküm paylar konusunda bilgiliKesilen ve kesilmek için bekleyen sac koordinasyonlarını yapabilecek,Kalite güvence prosedürleri ve süreçlerine bağlı kalarak operasyonları sürdürebilecek,Makinelerinin periyodik temizlik ve bakımlarının yapılmasından sorumlu olabilecek,Sac kesim makinelerinde bilgi ve deneyim sahibi, olası makine arızalarını giderebilecek ve kayıt altında tutabilecek,Araç, gereçleri ve takımları düzenli ve güvenli kullanabilecek çalışma arkadaşı aranmaktadır.


Analitik Düşünebilme, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıSorumluluk sahibi ve işini titizlikle yürütmeyi prensip edinmiş,Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder