İŞ İLANI DETAYI

Alfa Otomat Çelikçilik ;Firmamızın Kocaeli-Gebze de bulunan fabrikamızda görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip soğuk çubuk çekme üretim bölümünde çalışacak mavi yaka eleman alımı yapılacaktır ; Demir-çelik sektöründe deneyimli veya bu alanda çalışmaya istekli, Tam zamanlı çalışmaya uyumlu ,sorumluluk sahibi , gelişime açık ,çalışmaya istekli, Tercihen soğuk tel çekme makinası kullanabilme tecrübesi olan, Tercihen Taşlama konusunda tecrübeli Büyük-Küçük Spiral motoru ile taşlama yapabilen, Ölçüm aletlerini kumpas, mikrometre, vbÖlçüm aletlerini kullanma becerisine ve tecrübesine sahip, Anlık sorunları hızlı ve etkili bir şekilde çözebilme yeteneği, Detaylara dikkat eden, hassas ölçüm ve işleme konularında titiz, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış-muafKendi bölümünün temizliğini ve düzenini sağlayan, Belirlenmiş İş sağlığı ve iş güvenliği kurallarını uygulayan.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması Personel Servis Güzergâhlarımız:Çayırova Ademyavuz Beylikbağı Gebze Çalışma Saatlerimiz:Pazartesi-Cumartesi: 09:00-17:30 ADAYLARIN FİRMAMIZA GELİP BAŞVURUDA BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder