İŞ İLANI DETAYI

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Ticari Araç Makası üreten %100 yabancı sermayeli firmamıza Üretim Operatörleri alınacaktır3 Vardiya ve kadrolu işe alım yapılmaktadırHafta içi her gün 13:00-15:00 saatleri arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilmektedirFabrikamıza direk görüşme için gelebilirsinizAdres: Şekerpınar MhTepe SkNo: 1 Çayırova-Kocaeli Adli sicil kaydı bulunan ve askerliğini tamamlamamış adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.


Yetiştirilmek üzere profile sahip Tercihen meslek lisesi,metal,torna tesfiye,kalıp,döküm,makina.vb bölümlerden mezun,-Üretim tecrübesi olan adaylar başvurabilir,-Vardiyalı çalışabilecek,-Tercihen askerliğini yapmış,-Servis güzergahları üzerinde ikamet eden İstanbul Maltepe den,İzmit Merkeze kadar servisimiz vardır


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Çayırova
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Çayırova veya Edmeg Kocaeli Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder