İŞ İLANI DETAYI

Toz Endüstrisi sektörüne yönelik anahtar teslim fabrika, makine ve ekipman imalatı yapan şirketimizin imalat bölümünde istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere haiz ‘İmalat Usta Yardımcısı’ alınacaktır.Ulus-Mamak, Yenimahalle, Sincan, Etimesgut ve Törekent bölgelerine servis bulunmaktadır.


Tercihen lise mezunu, Meslek - Teknik lise mezunu ve ilgili MYK Belgesine sahipİşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanmak,Ölçüm aletlerini kullanabilenİşçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine uygun olarak görev ve işlemleri yerine getirmekGerektiğinde mesaiye kalabilecek,Ankara’ da ikamet edenYoğun iş temposuna uyabilecek adaylar tercih edilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder