İŞ İLANI DETAYI

Toz Endüstrisi sektörüne yönelik anahtar teslim fabrika, makine ve ekipman imalatı yapan şirketimizin İmalat bölümünde istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere haiz ‘Kaynakçı’ takım arkadaşı alınacaktır.


Tercihen Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun,Gaz altı kaynağı MIG, MAG, TIG konusunda tecrübeli,Mesleki yeterlilik belgesine sahip,Verilen İş planlarını uygulayacak,Çalıştığı alanın düzen ve tertibinden sorumlu olacak,Çalıştığı alet ve donanım bakımlarını yerine getirecek,Sorumluluk ve iş disipline sahip,Titiz dinamik ve iş takibine önem veren,Paslanmaz malzeme kaynak konusunda tecrübe sahibi,Üretimin hatasız, düzenli olarak devamının sağlanması için gereken çaba ve dikkati göstermek,Tanımlanan üretim kontrollerini talimatlara göre gerçekleştirmek,Herhangi bir sorun çıkması halinde bağlı olduğu birimlerle anında ve düzgün iletişim kurmak,Uygunsuzlukları amirine bildirerek giderilmesini sağlamak,İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda şirket kültürü ve kurallarına uygun hareket etmekBay askerlik hizmetini tamamlamışMesai’ ye kalabilecekYoğun iş temposuna uyabilecek,Ankara’ da ikamet eden


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder