İŞ İLANI DETAYI

Kırklareli O.S.B.'mizde ''Bitkisel ve Orman Ürünleri artıklarının'' yakılması ile Elektrik Enerjisi üretiminde faaliyet gösteren Zeus Enerji firmasında istihdam edilmek üzere;-CE sınıfı Ehliyeti,SRC 4 ve Psikoteknik Belgesi bulunan,-Yol güzergahlarında bilgili,Araca hakim,-Kırklareli Merkez'de ikamet eden veya edebilecek olan,-Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Tecrübeli Tır Şoförleri aranmaktadır.Talebe başvurmak isteyen adayların www.iskur.gov.tr veya İşkur Birimleri üzerinden iş başvurularını gerçekleştirmeleri akabinde ilan metninde irtibat bilgileri paylaşılan firma yetkilileri ile iş görüşmesini bizzat gerçekleştirmeleri gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Kırklareli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırklareli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırklareli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kırklareli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları