İŞ İLANI DETAYI

Firmamız tekstil-matbaa üzerine marka, beden ve fiyat etiketleri basımı ile tekstil üzerine sıcak baskı alanlarında faaliyet göstermektedirÇalışacağı üretim hattını ilgilendiren tüm elektrik-elektronik arızalarda görev almak, sistemde koruyucu ve önleyici genel bakım ve onarım faaliyetlerini yürütmek işlerini yerine getirebilecek personel arayışımız mevcuttur.


Bilgisayar Kullanımı, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeÖlçü aleti kullanmasını bilen, Analitik düşünce yapısına sahip ve problem çözme becerisi yüksek, Sistematik çalışma alışkanlığına sahip ve iş süreçlerini takip edebilme yeteneği kuvvetli, Teknik resim ve şema okuyabilen,yorumlayabilen, Takım çalışmasına yatkın, Endüstriyel tesislerde üretim hatlarında en az 2 yıllık tecrübeliOffice programlarına temel düzeyde hakim, Elektronik malzeme bilgisi olan,Meslek liselerinin Elektrik,Elektronik vb. bölümlerinden veya Meslek Yüksek okullarının Elektrik, Elektronik Teknikerliği, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Otomasyon vb. bölümlerinden mezun 3 vardiya çalışma düzeninde çalışabilecek. Saray, Çerkezköy, Vize, Kapaklı, Çorlu servisimiz vardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- (1.05.2006 - Erkek 18- (1.05.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÖÇERLER MH. BAŞKOMUTAN ATATÜRK CD. NO:30 SARAY/TEKİRDAĞ SARAY/TEKİRDAĞ TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : VİZE , ÇERKEZKÖY , ÇORLU , SARAY/TEKİRDAĞ , KAPAKLI İrtibat Bilgileri : İsim : Ömürlü TÜREN Ünvan : Yetenek Kazanımı Koordinatörü Telefon : 902827961000 E-posta : omurlu.turen@eu.averydennison.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar (Diğer) : Nakdi Sosyal Yardım Ödemesi, Yılda 6 Kez Erzak Çeki, Özel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
İlçe : Vize
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902827961000
omurlu.turen@eu.averydennison.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırklareli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırklareli, Edmeg VİZE veya Edmeg Kırklareli Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırklareli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları