İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı: Ofise gelen müşterilere ürünleri tanıtmak ve onların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmakMüşterilere peruk ve kaynak saç ürünleri hakkında detaylı bilgi vermek, ürünlerin avantajlarını ve kullanımını açıklamakTele satış yapmak, potansiyel müşterilerle iletişim kurmak ve satış hedeflerine ulaşmakSatış sonrası müşteri memnuniyetini sağlamak, geri bildirimleri toplamak ve ilgili departmanlara iletmekÜrün stoğu ve sipariş yönetimini desteklemek.


Müşteri odaklı ve iletişim becerileri güçlü. Satış ve pazarlama konusunda deneyim sahibi tercihen peruk ve saç ürünleri konusunda. Tele satış konusunda tecrübeli. Dışa dönük, enerjik ve hedef odaklı. Ofis programlarına hakim ve organizasyon yeteneği güçlü. İyi derecede Türkçe konuşma ve yazma becerisi.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beyoğlu
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Amass Dijital Medya A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Beyoğlu veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.