İŞ İLANI DETAYI

Turizm alanında faaliyet gösteren firmamıza;-Müşteri ve Misafirlerin talepleri doğrultusunda sistem üzerinden rezervasyonları almak ve biletleri düzenlemek,-Günlük, Haftalık, Aylık satış raporunu düzenleyerek yöneticisini bilgilendirmek,-Havayollarının değişiklik ve promosyonlarını takip etmek ve gerektiğinde kurumsal ve münferit yolcularını bilgilendirmek,-Otel rezervasyon ve organizasyonlarının yapılması tur ve seferlerin düzenlenmesi-Toplantı ve gösteri düzenlemelerin yapılması gibi işlemleri yürütmek üzere BİLET SATIŞ GÖREVLİSİ arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe -IATA Bilet satışı konusunda en az 3 yıllık deneyime sahip,-Amadeus ve Troya programını aktif ve akıcı şekilde kullanabilen,-Diksiyonu düzgün ve prezantabl,-Misafir memnuniyeti odaklı çalışabilecek ve kurumsal iletişim becerisine sahip,-Çalışacağı departmanda takım çalışmasına özen gösterecek,-Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,-İşinin gerektirdiği iş sorumluluğuna ve çalışma disiplinine sahip,-Üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun turizim otelcilik ve işletme , ingilizce bölümü mezunu.vb olmak üzere-Öğrenmeye açık ve istekli olan arkadaşlara bu konularda eğitim verilecektir-Avrupa yakasında ikamet edenNot: Yabancı dil bilmesi başvuru yapan arkadaşlar için ektsra önem taşımaktadır


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (31.08.1999 - 15.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -45 (31.08.1999 - 15.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARTALTEPE MAH. KOŞUYOLU CD. NO:48 BAKIRKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , MALTEPE , ESENLER , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : AYSEL BABACAN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜD.YRD. Telefon : 905304039924 E-posta : ik@cityturizm.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905304039924
ik@cityturizm.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Bakırköy veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.