İŞ İLANI DETAYI

Kef Endüstriyel İmalat Şirketi olarak, teknik servis ekibimize katılmak üzere, Anadolu Yakası Ataşehir de görev alacak yeni bir takım arkadaşı arıyoruzEğer siz de dinamik bir çalışma ortamında profesyonel tecrübelerinizi geliştirmek istiyorsanız, bu pozisyon tam size göre!- Endüstriyel Mutfak ekipmanlarıOtomatik Kahve Makineleri , Kaşıklı Kahve Makineleri Kurulumu, arıza, bakımı yapabilecek adayların başvuru yapması önemli,- Erkek adaylar tercih edilecektir.- 18-35 yaş aralığında.- 2-3 yıl teknik servis deneyimine sahip.- B sınıfı ehliyete sahip.- SRC 4 belgeli.- En az lise veya ön lisans mezunu.- Şirket bünyesinde teknik destek hizmetlerini sağlamak.- İşletme genelinde onarım ve bakım işlerini yürütmek.- Arızaların hızlı ve etkin bir şekilde giderilmesini sağlamak.- Makine kurulumu yapabilecek.- Müşteri şikayetlerini etkili bir biçimde yönetmek ve çözüm üretmek.- Düzenli bakım programları oluşturmak ve uygulamak.Kariyerinize Kef Endüstriyel İmalat ta devam etmek istiyorsanız, sizi ekibimize katılmaya davet ediyoruzDaha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Kef Endüstriyel İmalat Şirketi olarak, teknik servis ekibimize katılmak üzere, Anadolu Yakası Ataşehir de görev alacak yeni bir takım arkadaşı arıyoruz. Eğer siz de dinamik bir çalışma ortamında profesyonel tecrübelerinizi geliştirmek istiyorsanız, bu pozisyon tam size göre!- Endüstriyel Mutfak ekipmanlarıOtomatik Kahve Makineleri , Kaşıklı Kahve Makineleri Kurulumu, arıza, bakımı yapabilecek adayların başvuru yapması önemli,- Erkek adaylar tercih edilecektir.- 18-35 yaş aralığında.- 2-3 yıl teknik servis deneyimine sahip.- B sınıfı ehliyete sahip.- SRC 4 belgeli.- En az lise veya ön lisans mezunu.- Şirket bünyesinde teknik destek hizmetlerini sağlamak.- İşletme genelinde onarım ve bakım işlerini yürütmek.- Arızaların hızlı ve etkin bir şekilde giderilmesini sağlamak.- Makine kurulumu yapabilecek.- Müşteri şikayetlerini etkili bir biçimde yönetmek ve çözüm üretmek.- Düzenli bakım programları oluşturmak ve uygulamak.Kariyerinize Kef Endüstriyel İmalat ta devam etmek istiyorsanız, sizi ekibimize katılmaya davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. CV mail olarak iletebilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 22- -40 (14.11.2002 - 17.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FERHATPAŞA MAH. G 27 SOK. NO:17 ATAŞEHİR İSTANBUL ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : seliha araz Ünvan : yönetici Telefon : 902164715364 E-posta : saraz@kef.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902164715364
saraz@kef.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ataşehir veya Edmeg İstanbul Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.