İŞ İLANI DETAYI

Önceden hazırlanan planlara uygun olarak cihazların montaj ve kurulum işlemlerini gerçekleştirilmesi,Kurulu sistemlerin arızalanması durumunda müşterilere, teknik servis hizmet vermek.Sahada müşteri ihtiyaçlarının belirlenmesi ve sorunların giderilmesi,İhtiyaç duyulması halinde müşteriye ürünler ve işlevleri hakkında eğitimlerin verilmesi


Meslek Yüksek Okullarının veya Meslek Liselerinin; Elektrik, Elektronik ve Haberleşme Bölümlerinden mezun,MS Office programlarını kullanabilen,Sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen,İş takibi ve sonuçlandırmasında yetkin,Planlama ve koordinasyon yeteneği olan,Problem çözme ve zaman yönetiminde etkin,Teknolojiyi takip eden, araştırmacı yapıya sahip,İletişim becerisi yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı,Sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın,Yoğun iş temposunda çalışabilecek, seyahat engeli olmayan,Elektronik konusunda kendine güvenen,Tercihen RF ve haberleşme konusunda bilgili,Eli işe yatkın, becerikli,Yüksek yerlerde güvenli bir şekilde çalışabilme,Yükseklik korkusu olmaması ve dengeli şekilde çalışabilme yeteneği,İlgili güvenlik ekipmanlarını doğru şekilde kullanma becerisi,Şirket içi ve sahada çalışabilecek,Anadolu yakasında ikamet eden.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (14.11.1999 - 16.10.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : POSTANE MAH. RAUF ORBAY CAD. MANASTIR YOLU AREFE SOK. NO:14 TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , TUZLA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Nevada Elektronik Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905331584412 E-posta : ik@nevada.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Teknik Servis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331584412
ik@nevada.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Teknik Servis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Teknik Servis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.