İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizin talaşlı imalatında, Universal silindirik-satıh taşlama tezgahında istenen toleranslarda makina parçası işleyebilecek istihdam edilmek üzere Satıh ve Silindirik Taşlama Operatörleri alınacaktır.


İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe- Universal Silindirik Taşlama tezgahı ve Satıh Taşlama tezgahı kullanabilen,- Teknik resim okuma / anlama becerisi olan,- En az 3 yıl tecrübeli,- Tercihen Universal Freze bilgisi olan,- Ölçme, Kontrol, Tolerans ve Telafi bilgisi olan,- Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu Tercihen Torna-Tesviye, Makina vb. bölümlerden mezun - Ekip çalışmasına yatkın,- Hedeflerle çalışmış ve çalışabilecek,- ÜÇYOL-KARABAĞLAR-GAZİEMİR-SARNIÇ-MENDERES-AYRANCILAR güzergahında ikamet eden, -Bilgilendirme,sorularınız için Hafta içi mesai saatleri 08:00 - 17:00 arasında iletişim kurmanızı rica ediyoruz


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İTOB ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 10011 SOK NO:6 TEKELİ 35477 MENDERES - İZMİR / TÜRKİYE MENDERES İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR İrtibat Bilgileri : İsim : Gül YILMAZ Ünvan : Telefon : 902327826644 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902327826644

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

İzmir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder