İŞ İLANI DETAYI

KOSGEB, Tübitak, TTO, Kalkınma Ajansı, AB ve Bakanlıkların açmış olduğu teşvik çağrılarına uygun projeler yazan ve yöneten firmamızda istihdam edilmek üzere;PROJE TEŞVİK SORUMLUSUGenel NiteliklerAsgari ön lisans mezunu,Teşvik projeleri alanında en az bir yıl çalışmış,Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek,İşinde detaylara önem veren titiz,İş takip becerisi yüksek,Raporlama becerisi yüksek,Planlı ve özenli çalışma prensipleri olan,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,İleri derecede MS Office programlarına hakim,Yaratıcı ve sonuç odaklı,Proje bazlı kazanç esasına uygun çalışma yürütmeye açık,Başvurunuzu yaptıktan sonra 0505 688 02 95 telefon numarasından ALİ GÜLER ile iletişime geçiniz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeGörev TanımıEn az 1 yıl deneyimli,Gerekli kurumlara ve ajanslara projeler yazmak,Yeni anlaşmalarla birlikte yeni projeler yazmak,Projelerin tüm mevzuat ve prosedürlere uygun şekilde yürütülmesini sağlamak,Danışanlara ilgili süreçlerin bilgilendirmesini yapmak,Evrakların tamamlanması için gerekli hatırlatmaları yapmak,Haftalık-Günlük programın Proje Yöneticisi beraberinde gözden geçirmek,NOT :Çalışmamız başlangıç itibariyle proje bazlı/dönemsel olacaktır. Belirli bir periyottan itibaren tam zamanlı çalışma


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -55 (26.04.2004 - 29.01.1969 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -50 (26.04.2004 - 29.01.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 0(505) 688 02 95 telefon numarasından ALİ GÜLER??????? ile iletişime geçiniz. MANSUROĞLU MAH. 286/3 SK. NO:3 DEDEMHAN PLAZA K:1 D:4 BAYRAKLI İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KARŞIYAKA , ÇİĞLİ , BAYRAKLI İrtibat Bilgileri : İsim : ALİ GÜLER Ünvan : İdari İşler Sorumlusu Telefon : 905056880295 E-posta : info@bsmmusavirlik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Cinsiyet : Bayan
İletişim : 905056880295
info@bsmmusavirlik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Danışman iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg BORNOVA veya Edmeg İzmir Danışman gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder