İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Sınıf ÖğretmeniŞirket Adı: AK PLATİN ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİAK Platin Özel Eğitim Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi olarak, eğitim kadromuzu genişletmek ve öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim sunabilmek adına deneyimli bir Sınıf Öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,- Pedagojik formasyonu olan,- Alanında en az 2 yıl deneyim sahibi,- Öğrenci ve veli ile etkili iletişim kurabilen,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Yenilikçi, dinamik ve disiplinli çalışma anlayışına sahip,- Takım çalışmasına yatkın,- Eğitim programlarını uygulama ve değerlendirme konusunda yetenekli,- Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip.Görevler:- Sınıf yönetimi ve disiplinini sağlamak,- Öğrencilerin bireysel ve grup içi öğrenme süreçlerini yönetmek,- Öğrencilerin sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek,- Eğitim programlarını uygulamak ve değerlendirme süreçlerini yönetmek,- Velilerle düzenli iletişim kurarak öğrenci gelişimini paylaşmak.AK Platin Özel Eğitim Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi olarak, eğitimde kalite ve sürekli gelişim anlayışını benimsemiş, öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almasını sağlamak için çalışan bir ekibiz. Bu vizyon doğrultusunda, eğitim kadromuza katılmak isteyen deneyimli Sınıf Öğretmeni adaylarını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli AK PLATİN ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder