İŞ İLANI DETAYI

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları KOCAELİ - KARTEPE temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ aranmaktadır. 


- Üniversitelerin İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği veya ilgili bölümlerinden mezun, - Alanında en az 1 yıl deneyimli, - İngilizceyi anadil seviyesinde konuşabilen, - Yabancı dil eğitiminde modern ve etkili yöntemler konusunda bilgi sahibi, - Öğrencilerin dil becerilerini geliştirmeye yönelik etkinlikler düzenleyebilen, - İletişim becerileri güçlü, sabırlı ve öğrenci odaklı bir yaklaşıma sahip, - Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen.   Görevler:   - İngilizce derslerini planlamak ve uygulamak, - Öğrencilerin dil becerilerini geliştirmeye yönelik etkinlikler düzenlemek, - Öğrencilerin ilerlemelerini izlemek ve değerlendirmek, - Öğrencilere geri bildirim sağlamak ve onların gelişimlerini desteklemek, - Eğitim materyallerini ve kaynaklarını etkin bir şekilde kullanmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli Amerikan Kültür Dil Okulu İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder