İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Satış TemsilcisiŞirket: BORDAĞ İÇECEK GIDA DAĞLTD.ŞTİBORDAĞ İÇECEK GIDA DAĞLTD.ŞTİOlarak, dinamik ve enerjik bir Satış Temsilcisi arıyoruzBu pozisyon, müşteri ilişkilerini yönetme ve satış hedeflerini gerçekleştirme sorumluluğunu içerir.Görevler:- Müşteri ilişkilerini yönetme ve geliştirme- Satış hedeflerini gerçekleştirme- Yeni müşteri fırsatlarını belirleme ve takip etme- Müşteri ihtiyaçlarını anlama ve bu ihtiyaçları karşılayacak çözümler sunma- Satış raporları hazırlama ve sunma


- Üniversite mezunu- Tercihen satış sektöründe deneyimli- İyi iletişim ve müzakere becerileri- Müşteri odaklılık ve problem çözme yeteneği- Analitik düşünme ve stratejik planlama yeteneği- B sınıfı ehliyet ve aktif araç kullanabilme- Seyahat engeli olmamakBizimle çalışmak, dünya çapında tanınan bir markanın parçası olmak ve kariyerinizi ilerletmek için mükemmel bir fırsattır. Başarılı bir satış temsilcisi, müşteri memnuniyetini sağlamak ve satış hedeflerini aşmak için mükemmel müşteri hizmetleri sunar. Eğer bu sizseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz. Coca - Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. fırsat eşitliği sağlayan bir işverendir ve tüm adayları, ırk, renk, din, cinsiyet, cinsel yönelim, ulusal köken, yaş, engellilik durumu, genetik bilgi, hamilelik durumu, medeni durum, ailevi durum veya herhangi bir diğer yasal olarak korunan statüye bakılmaksızın değerlendirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Bornova Bordağ İçecek Gıda Dağ. Ltd.Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder