İŞ İLANI DETAYI

Erkan CNC Çalışanlarıyla Birlikte BüyüyorErkan CNC markasıyla takım tezgâhları, üretim çözümleri ve tedarik hizmetleri konularında Türk sanayisine hizmet vermek üzere yirmi yıl önce yola çıktıkTutkularımız var; ülkemizin kalkınması, sanayi hedeflerinin daha ileri taşınmasında güç birliği yaptığımız müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızla daha güzel bir geleceği hayal ediyoruz.Sizde bu aileye katılarak Erkan CNC’ li olmaya ne dersiniz?Erkan CNC Bölge Satış Uzmanı pozisyonu için başvurunuzu bekliyoruz.Takım Arkadaşımızdan Ne Bekliyoruz?Şirket hedefleri ve stratejileri doğrultusunda, sorumlu olduğu bölgede müşteri ilişkileri ve satış süreçlerini yönetmek,Sorumlu olduğu bölgede iş süreçlerinin şirket standartlarında yapılmasını sağlamak,Portföyünde bulunan müşterilerin satış ve tahsilat süreçlerini yönetmek,Rakip analizi yaparak satış stratejilerini geliştirmek ve yeni müşteri kazanmak,Müşteri ihtiyacı ve beklentilerinin doğru analiz edilerek satış gerçekleştirmek,Müşterilerle güçlü, uzun ve sürekli ilişkilerin kurulması ve sürdürülmesini sağlamak.


Üniversite Mezunu, Tercihen üniversitelerin ilgili teknik mühendislik Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği vb. bölümlerinden mezun5 eksen ve 3 eksen işleme merkezleri, CNC torna, tel erozyon, dalma erozyon, delik delme ve taşlama makineleri hakkında bilgi sahibi,İyi seviyede İngilizce bilen,Benzer pozisyonda min. 5 yıl deneyim sahibi,MS Office ve bir CRM programı iyi seviyede kullanabilen,Analiz, sunum ve raporlama becerileri yüksek,Planlama ve organize etme yetkinliği gelişmiş,Temsil yeteneği kuvvetli,Yurt içi ve Yurt dışı seyahat engeli olmayan,Aktif araç kullanabilen.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Erkan CNC Teknolojileri Aş İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder