İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Türk Telekom Alt Bayi Kanalı Satış SorumlusuŞirket Adı: Uğurel Ev Aletleri Bilişim İnşaat San ve Tic Ltd ŞtiUğurel Bilişim Türk Telekom Dağıtım Merkezi Olarak Alt Bayi Kanalı Satış Sorumlusu pozisyonunda görev yapacak DENEYİMLİ bir takım arkadaşı arıyoruzGörevler:- Türk Telekom ürün ve hizmetlerinin satışını gerçekleştiren alt bayilerin yönetimi- Alt bayilerin ihtiyaçlarını belirlemek ve bu doğrultuda çözüm önerileri sunmak,- Alt bayi memnuniyetini sağlamak ve sürekliliğini korumak,- Satış hedeflerini gerçekleştirmek ve satış stratejileri geliştirmek,- Pazar araştırmaları yapmak ve rakip analizleri gerçekleştirmek.


- En az lise mezunu,- Türk Telekom ürün ve hizmetleri konusunda bilgi sahibi,- İkna kabiliyeti yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı,- Dinamik, dikkatli ve düzenli çalışma prensibine sahip,- Satış alanında en az 2 yıl deneyimli,- MS Office programlarını etkin kullanabilen,- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.Uğurel Bilişim olarak, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder