İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Çay Servis ve Temizlik ElemanıFirma Adı: Uğurel Ev Aletleri Bilişim İnşaat San ve Tic Ltd ŞtiUğurel Ev Aletleri Bilişim İnşaat San ve Tic Ltd Şti olarak bünyemizde görevlendirmek üzere Çay Servis ve Temizlik Elemanı aramaktayız.


- Sorumluluk sahibi ve düzenli,- İşini titizlikle yapan,- İnsan ilişkileri kuvvetli,- Ekip çalışmasına yatkın,- Hijyen kurallarına dikkat eden,- Tercihen benzer pozisyonda deneyimli.İş Tanımı:- Ofis içerisinde çay, kahve servisi yapmak,- Ofis genel düzen ve temizliğini sağlamak,- Misafir karşılamak ve ağırlamak,- Toplantı odalarının düzenini ve temizliğini sağlamak,Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00 - 18:00Çalışma Yeri: KONYAUğurel Ev Aletleri Bilişim İnşaat San ve Tic Ltd Şti olarak, çalışanlarımızın rahat ve huzurlu bir çalışma ortamında görev yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer siz de bu ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder