İŞ İLANI DETAYI

Mağazamızda çalıştırılmak üzere satış danışmanı alınacaktır.tek vardiyaServis Çerkezköy ,Kapaklı


Mağazada satışa sunulan ürünleri, English Home kurum kimliği ve belirlenen standartlara uygun biçimde müşteriye sunmak ve satışını gerçekleştirmek,Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için, müşteri istek ve beklentilerine uygun müşteri odaklı yaklaşım ile hizmet vermek,Tüm ürünlerin özellikleri hakkında doğru ve detaylı bilgi düzeyine sahip olmak, ürünlerin kullanımı, alternatif ve ek ürünleri konularında müşteriyi eksiksiz bilgilendirmek,Satış sonunda kasa işlemlerini, ödeme şartlarını detaylandırarak doğru bir şekilde gerçekleştirmek,Ürün yerleşim, teşhir ve düzenlemelerini, kurum kimliği ve belirlenen standartlara uygun olarak yapmak,Kampanya dönemlerinde ve teşhir değişikliklerinde görsel düzenleme çalışmalarına destek vermek,Mağazaya gelen ürünlerin mal kabulünü yaparak, sisteme girişlerini yapmak ve ürünleri raflara yerleştirmek,Mağaza stok kontrolü ve takibini yapmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 30- (5.10.1994 - Erkek 30- (5.10.1994 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GAZİ MUSTAFA KEMALPAŞA MAH. NARİN CAD. TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇERKEZKÖY , KAPAKLI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : BERRAK ATAHAN Ünvan : Telefon : 905359427575 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Çerkezköy
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905359427575

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg Çerkezköy veya Edmeg Tekirdağ Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder