İŞ İLANI DETAYI

TURKCELL SUPERONLINE İLETİŞİM HİZMETLERİ A.ŞŞirketinde SAHA SATIŞ TEMSİLCİSİ pozisyonu için iş ilanıTURKCELL SUPERONLINE İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş., Türkiye nin önde gelen iletişim hizmetleri sağlayıcısı olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedirŞirketimizde SAHA SATIŞ TEMSİLCİSİ olarak görev alacak dinamik ve yetenekli adayları aramaktayız.İş Tanımı:- Sahada aktif olarak müşteri ziyaretleri gerçekleştirerek ürün ve hizmetlerimizi tanıtmak,- Potansiyel müşterileri belirleyerek satış fırsatları yaratmak,- Müşteri ihtiyaçlarını analiz ederek uygun çözümler sunmak,- Satış hedeflerini gerçekleştirmek için etkin bir şekilde çalışmak,- Müşteri memnuniyetini sağlamak ve müşteri ilişkilerini yönetmek.


- En az lise mezunu,- Sahada satış deneyimi olan,- İletişim becerileri güçlü, ikna kabiliyeti yüksek,- Ekip çalışmasına yatkın,- Müşteri odaklı düşünebilen ve çözüm odaklı çalışabilen,- Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen,- MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen,- Seyahat engeli bulunmayan,- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli.Şirketimizde çalışmak isteyen, satış alanında kariyer yapmak isteyen adayları bekliyoruz. Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tekirdağ Fibernet Avrupa Fiber Çözüm Merkezi TURKCELL SUPERONLİNE İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder