İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin Mühendislik, İşletme, İktisat, Lojistik vbBölümlerinden mezun,Makine yada Üretim sektöründe minimum 8 yıl satın alma tecrübesine sahip,Microsoft Office Özellikle iyi seviyede Excel programlarını kullanabilen,İyi derecede İngilizce konuşma, yazma ve anlama yetkinliğine sahip,ERP programı tercihen Logo Tiger tecrübesi bulunan,Etkin iletişim becerisine sahip, takım çalışmasına yatkın,Analitik düşünebilen, çözüm odaklı, problem çözme becerisine sahip, önceliklerini belirleyerek etkin bir planlama yapabilen,Gerektiğinde yoğun mesai temposuna ayak uydurabilecek,Seyahate engeli bulunmayan,Askerliğini yapmış bay adaylar için,Aktif olarak araç kullanabilen,İstanbul Anadolu yakası ve Gebze-Darıca-Çayırova bölgelerinde ikamet eden.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeKategori bazlı tüm satın alma fonksiyonlarını yürütmek,Tedarikçi ilişkilerini tedarikçilerin ticari ilişkiye maksimum katkıyı sağlamaları amacı ile yönetmek ve geliştirmek,Pazarlıkları belirlenmiş hedefler doğrultusunda ve satın alma prosedürleri ve prensiplerine uygun olarak yönetmek ve-veya desteklemek,Tanımlı tedarikçilerin ve ürünlerin sipariş süreçlerini ve alternatif tedarikçilerin ve ürünlerin teklif süreçlerini yürütmek,Satın alımların doğru bir şekilde tedarikçilere ulaşmasını sağlamak, ilgili onayların alındığını kontrol ve takip etmek, zamanında , istenilen kalitede ve fiyatta yapılmasını sağlamak,En iyi dağıtım hizmeti, ürün kalitesi ve fiyatı sağlamak amacı ile en uygun tedarikçi ve ürün araştırmasını yapmak,Tedarikçi sözleşme dokümanlarını hazırlamak ve en iyi ticari şartlarla anlaşmaları yapmak, yönetmek ve takip etmek,Departmanın sürekli gelişen yapısına katkı sağlamak,Şirket ve departman hedefleri doğrultusunda sürdürülebilirlik çalışmalarını planlamak ve uygulamak,Şirket prosedür ve kurallarını bilmek, uygulamak,Bağlı olduğu yöneticisini işleyiş, sorunlar vb. hakkında bilgilendirmek. Olabilecek aksaklıkları önceden görüp gerekli önlemleri almak,Satın alma bütçe ve dönemsel raporları hazırlamak,Çalışma arkadaşları, diğer departmanlar ve iletişimde olduğu 3. şahıslar ile uyumlu ve koordineli çalışmak, saygılı ve iyi ilişkiler içinde olmak,Pozisyonun etik ve yasal sorumluluklarını bilmek, bunlara uygun davranmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 26- -50 (4.09.1998 - 6.08.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 26- -50 (4.09.1998 - 6.08.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DERI OSB MAH. SAMA CAD. 12. YOL NO:7 TUZLA İSTANBUL TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Buket Yüksel Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905492564584 E-posta : buket.yuksel@ideamakina.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Satın Alma
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905492564584
buket.yuksel@ideamakina.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.