İŞ İLANI DETAYI

SATIN ALMA GÖREVLİSİ;Kamyon ve Tır kasası imalatı yapan YILDIZ TREYLER firmamızın Tuzla-Orhanlı daki fabrikasında tam zamanlı çalışabilecek ‘’Satın Alma Görevlisi aranmaktadır.GÖREV VE SORUMLULUKLARFarklı birimlerden gelen satın alma taleplerini Fabrika Müdürü’nün onayı doğrultusunda karşılanmasını sağlamak.Fabrika Müdürü tarafından satın alınması onaylanan girdilerin uygun fiyat, kalite şartlarında satın alınmasını sağlamakSatın alınacak girdileri Onaylı Tedarikçi Listesindeki tedarikçilerden veya tedarikçilik şartlarını karşılama konusunda yeterli bulunmuş tedarikçilerden yapmak.Satın alma tekliflerini almak.Satın alma siparişlerini vermek, siparişlerin takibini yapmak.Satın alma yapılabilecek muhtemel tedarikçileri belirlemek.Yaptığı işlerle ilgili gerekli kayıtların oluşturulmasını ve muhafazasını sağlamakBağlı bulunduğu yönetici tarafından verilen görevleri yerine getirmek.GÖREVLENDİRME NİTELİKLERİEn az 3 yıl tecrübeye sahip olmak,Analitik düşünebilen iletişim becerisi yüksek İletişim özellikleri yüksek,Takım çalışmasına yatkın.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıSatınalma Görevlisi


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Satın Alma
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.