İŞ İLANI DETAYI

KÜLTÜR KURS, Etlik de  faaliyet gösteren köklü bir eğitim kurumudurÖğrencilerimize kaliteli eğitim hizmeti sunarak onların başarılarına katkıda bulunmayı hedeflemekteyizŞubemizde görevlendirilmek üzere Rehber Öğretmen arayışımız bulunmaktadır.İş Tanımı:- Öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini desteklemek,- Öğrencilere rehberlik hizmeti sunmak,- Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini keşfetmek ve yönlendirmek,- Öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve başarılarını teşvik etmek,- Öğrencilerin sorunlarına çözüm üretmek ve danışmanlık yapmak.


- Üniversitelerin Sosyoloji, Felsefe, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden mezun,- Rehberlik ve danışmanlık konusunda en az 1 yıl deneyim sahibi,- İletişim becerileri güçlü, empati yapabilen,- Öğrencilerle iyi ilişkiler kurabilen,- Ekip çalışmasına yatkın,- İnsan ilişkilerinde başarılı,- Problem çözme ve analitik düşünme becerilerine sahip,- MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen.Eğitim sektöründe kariyer yapmak isteyen, öğrencilerle çalışmaktan keyif alan, dinamik ve motivasyonu yüksek adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara KÜLTÜR EĞİTİM KURUMLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder