İŞ İLANI DETAYI

Keçiören Kültür Kursunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni PozisyonuKÜLTÜR KURS, Türkiye nin önde gelen eğitim kurumlarından biridir ve öğrencilere kaliteli eğitim sunma misyonuyla faaliyet göstermektedirKeçiören Kültür Kursu olarak, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni pozisyonunda çalışacak deneyimli ve yetenekli bir öğretmene ihtiyacımız bulunmaktadır.İş Tanımı:- Türk Dili ve Edebiyatı derslerini planlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin dil ve edebiyat becerilerini geliştirmek için etkili öğretim yöntemleri kullanmak,- Öğrencilerin öğrenme sürecini takip etmek ve değerlendirmek,- Öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve öğrenme isteklerini desteklemek,- Öğrencilerin dil ve edebiyat alanında başarılarını teşvik etmek.


- Türk Dili ve Edebiyatı alanında lisans veya yüksek lisans derecesine sahip olmak,- Türk Dili ve Edebiyatı derslerinde en az 2 yıl deneyimli olmak,- Öğrencilerle iletişimi güçlü, sabırlı ve öğretme yeteneği olan,- Ekip çalışmasına uyumlu ve öğrenci odaklı bir yaklaşıma sahip olmak,- Yenilikçi ve yaratıcı öğretim yöntemlerine hakim olmak,- İyi derecede Türkçe yazma ve konuşma becerisine sahip olmak.Bizimle çalışmak isteyen adaylardan, başvurularını bekliyoruz. Keçiören Kültür Kursunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak, öğrencilerin dil ve edebiyat alanındaki başarılarını destekleyerek onların geleceğine katkıda bulunabilirsiniz.İşe Alım Sürecimiz Branş Sınavı + Mülakat ile gerçekleştirilmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara KÜLTÜR EĞİTİM KURUMLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder