İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Min2 yıl üretim planlama tecrübesine sahip, tercihen ilaç sektöründe deneyimli,ERP, Stok Kontrol konularında tecrübeli,MS Office Programları iyi derecede bilen,Planlama becerisi ve zaman yönetiminde yetkin,Müşteri talep yönetimi konusunda tecrübeli ,Analitik düşünebilen,Yoğun çalışma temposuna - esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,Raporlama konusunda bilgi sahibi ,Takım çalışmasına yatkın, iletişim ve ilişki yönetimi kuvvetli,İstanbul Anadolu yakasındaMaltepe-Kartal-Sultanbeyli-Pendik-Tuzla veya Kocaeli -Darıca, Gebze, Çayırova bölgelerinde ikamet eden,


Üretim planına uygun olarak malzeme gelişlerinin takip edilmesi,Serbest bırakma süreci tamamlanan ürünlerin sevkiyat sürecinin planlanması ve takibi,Reçete ve master data çalışmaları, MRP çalışmalarının yapılması,Üretim planına uygun olarak iş emirlerinin oluşturulması,Müşteri malzeme stoklarının takip edilmesi .


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.