İŞ İLANI DETAYI

Enerji, Makine, Metal, Plastik ile ilgili alanlarda TS EN ISO-IEC 17024 standardı ve MYK ulusal yeterlilik sistemine göre, sınav yapıcı olarak; Sınav merkezlerinin sınav yeri olarak uygunluklarını kontrol etmek Teorik ve uygulama sınavları yapmak ve sınavları değerlendirmek Sınavlara ait dokümanları ve kayıtları düzenlemek


ENİNTEK BELGELENDİRME, TS EN ISO-IEC 17024 standardı doğrultusunda TURKAK tarafından uluslararası standartlar, işletme içi metotlar ve ulusal yeterliliklerde akredite olmuş, MYK tarafından yetkilendirilmiş bir kuruluş olup tekstil, enerji, metal, plastik, orman ve inşaat sektörlerinde faaliyet göstermektedir.Tüm Türkiye de yürüttüğü faaliyetlere İstanbul Tuzla da bulunan ofisinden yön veren kuruluşumuza aşağıda belirtilen özellikleri taşıyan donanımlı ve enerjik takım arkadaşları arıyoruz.· Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun,· Alanında en az 5 yıl deneyimli,· Enerji, makine, metal ve plastik alanlarında deneyimli,· MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen,· Seyahat engeli olmayan,· B sınıfı sürücü belgesi olan ve aktif araç kullanabilen,· Takım çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri güçlü Başvurmak isteyen adayların sayfa sonundaki BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra firmayı arayarak randevu almaları gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.