İŞ İLANI DETAYI

İTOSB’ da bulunan sac parça imalatı yapan firmamızda görevlendirmek üzere Ön Muhasebe Elemanı aramaktayız.İŞ TANIMIGünlük alış faturalarının işlenmesi,Günlük satış faturalarının kesilmesi,İade, fiyat farkı faturalarının kesilmesi,Faturaların vadesine göre finansa iletilmesi,Ay ve Dönem Kapanış süreçlerinde ki girişlerin kontrol edilmesi,Personel giriş ve çıkış işlemlerinde ki gerekli evraklara imza alınması ve özlük dosyasının hazırlanması,Performans değerlendirme sisteminin uygulanmasının sağlanması ve takibinin yapılmasına destek olmak,Şirket kredi kartlarından yapılan ödemelere ait fişlerin işlenmesi ve ay sonu ekstre kontrolünün yapılması,Cari hesap mutabakatlarının yapılması,İş kazası bildirimini yapmak,Personel raporlarını onaylamak ve puantaj ekranına girmek,Personel yıllık izin, ücretsiz izin takibinin yapılması,Personel doğum günü, yılbaşı yemeği ve organizasyonel işlemlerin yapılması,Aylık işgücü çizelgesinin yapılması,Açık pozisyonlar ile ilgili gerekli platformlara ilan verilmesi ve takibi,Personel aylık yemek listesinin takibi ve sayıların güncellenmesi.


İşbaşı durumunda süreç ve işleyiş için destek verilecektir.18-25 yaş arasıErkek adaylar için askerliğini tamamlanmış veya muaf,Pendik, Tuzla, Kurtköy civarında ikamet eden,muhasebe@sanpar.com.tr adresine cv mail atılmasını rica ederim. Başvurmak isteyen adayların sayfa sonundaki BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra firmayı arayarak randevu almaları gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -25 (12.10.2006 - 13.09.1999 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -25 (12.10.2006 - 13.09.1999 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : RECEP BİLAL HANCI CADDESİ. NO:9 İSTANBUL TUZLA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : PENDİK , TUZLA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MERVE TOPRAK Ünvan : Muhasebe Yardımcısı Telefon : 905367779737 E-posta : muhasebe@sanpar.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği, Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905367779737
muhasebe@sanpar.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.