İŞ İLANI DETAYI

Genel muhasebe işleyişini bilen, tek düzen hesap planına hâkim, elektronik belge uygulamalarını kullanabilen,İrsaliye ve fatura kesebilecek,İthalat ve ihracat faturalarını oluşturabilecek,Tedarikçi faturalarını takibini sağlayıp, muhasebe kayıtlarını sisteme işleyecek,Resmi ve özel kurum yazışmalarını yapabilecek,Evrakların arşivlenmesini ve dosyalamasını yapabilecek,Banka, kasa, çek ve pos kayıtlarını takip edip düzenli raporlayacak,Tercihen LOGO programını iyi derecede kullanabilen,Beylikdüzü ve çevresinde yaşayan; iş disiplini yüksek, dikkatli, titiz sorumluluk sahibi, inisiyatif alabilen Beylikdüzü, Yakuplu’daki iş yerimizde çalışabilecek takım arkadaşları aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeLOGO KULLANMAYI BİLEN İNSİYATİF ALARAK HAREKET EDEBİLENÇÖZÜM ODAKLI


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 24- -40 (11.10.2000 - 13.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YAKUPLU MAH 83.SK NO.4 BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İlayda Çolak Ünvan : Muhasebe Elemanı Telefon : 905303297705 E-posta : dursan@dursanplastik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Çok Ücret : 26000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beylikdüzü
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905303297705
dursan@dursanplastik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beylikdüzü veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.