İŞ İLANI DETAYI

Firma bünyesinde Ön Muhasebe ve Satış Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip takım arkadaşı arıyoruzSistemden başvurduktan sonra telefonla randevu alınız.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeYüksekokul ya da fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun, Microsoft Office programlarını kullanabilen ve rapor yapabilen, E-Fatura, E-Arşiv süreçlerini bilen, öğrenmeye açık, Logo programına hakim, aylık faaliyet raporları hazırlayabilecek, günlük kasa raporunu hazırlayabilecek, alış ve satış faturalarının girişini, aktarımını ve kontrolünü yapabilecek, ekip çalışmasına yatkın, disiplinli, işinde titiz ve özverili, insan ilişkileri ve iletişim kabiliyeti yüksek, tercihen sektörde tecrübeli çalışma arkadaşı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- (29.09.2004 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AHİ EVRAN MAH. SAN. SİT. 225 CAD. NO:68 SİNCAN/ANKARA SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , AYAŞ , BALA , BEYPAZARI , ÇAMLIDERE , ÇANKAYA , ÇUBUK , ELMADAĞ , GÜDÜL , HAYMANA , KALECİK , KIZILCAHAMAM , NALLIHAN , POLATLI , ŞEREFLİKOÇHİSAR , YENİMAHALLE , GÖLBAŞI/ANKARA , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN , AKYURT , ETİMESGUT , EVREN , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Selman Yüksel Ünvan : Yönetici Telefon : 905433013624 E-posta : yukselgrupboruprofil@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905433013624
yukselgrupboruprofil@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder