İŞ İLANI DETAYI

Alış-satış faturaları, tahsilat ve tediye makbuzlarını sisteme işlemek,Banka işlemlerinin takibi, gelen tahsilatların sisteme işlenmesi,Cari hesap tahsilat raporunun hazırlanması,Cari hesapların takibi, mutabakatların yapılması ve raporlanması,Aylık BA-BS Mutabakatlarının yapılması ve raporlanması,Stok hareketlerinin ve ambar virmanlarının yapılması, stok kontrolü ve raporlanması,Siparişlere ait, depoya giriş- çıkış hareketlerinin takibi ve müşteriye sevkinin sağlanması,E-fatura, E-arşiv fatura işleyişine hakim olmak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTicaret Lisesi, Meslek Yüksek Okulu veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, ve ya bu alanda en az 5 yıl deneyimi olanEkip çalışmasına yatkın, çözüm odaklı düşünen,İletişim kurma yeteneği kuvvetli, öngörü sahibi,Masraf ve kar merkezine göre gider kayıtları konusunda bilgi sahibi,Aylık ve dönemsel olarak ilgili birimlere raporlama yapabilecek,Stok yönetimine hakim,Planlama, koordinasyon ve organizasyon yeteneği gelişmiş takım arkadaşı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ULUBEY MAH. DEMİR HENDEK CAD. NO:98 ALTINDAĞ ANKARA ALTINDAĞ ANKARA ALTINDAĞ ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : FUNDA FAKILI Ünvan : İŞ VEREN Telefon : 905543879880 E-posta : fundaaslaner@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf En Az Ücret : 23000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905543879880
fundaaslaner@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Altındağ veya Edmeg Ankara Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder