İŞ İLANI DETAYI

Anaokulumuzda görevlendirilmek üzere deneyimli ve yetenekli Okul Öncesi Öğretmeni aramaktayız.- Okul öncesi dönemdeki çocukların eğitim ve gelişim süreçlerini yönetmek,- Eğitim programlarını planlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına uygun eğitim materyalleri hazırlamak,- Öğrencilerin sosyal, duygusal ve bilişsel becerilerini desteklemek,- Ebeveynlerle düzenli iletişim kurmak ve gelişim süreçlerini paylaşmak.


- Didim de ikamet eden veya edebilecek olan,- Üniversitelerin Okul Öncesi Eğitimi bölümlerinden mezun,- Okul öncesi eğitim konusunda en az 2 yıl deneyimli,- Çocuk gelişimi ve eğitimi konularında güncel bilgilere sahip,- İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın,- Yaratıcı, özgün ve etkili eğitim yöntemleri kullanabilen,- Çocuklarla sevgi dolu bir ilişki kurabilen,- MS Office programlarına hakim.Anaokulumuzda çalışacak Okul Öncesi Öğretmeni olarak, enerjik ve dinamik bir çalışma ortamında yer alacak, çocukların eğitim ve gelişim süreçlerine katkıda bulunacak ve kariyerinizi geliştirebileceğiniz bir fırsat elde edeceksiniz.Başvurularınızı bekliyoruz!


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Aydın AYDIN DİDİM BİREY ÖZEL ÖĞRETİM KURSU İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder