İŞ İLANI DETAYI

Anaokulumuza, İngilizce Öğretmeni olarak görev alacak deneyimli ve yetenekli bir profesyonel arıyoruz.- Didim de ikamet eden veya edebilecek olan,- Öğrencilere İngilizce dil becerilerini geliştirmeleri için dersler vermek,- İngilizce dilbilgisi, kelime dağarcığı ve konuşma becerilerini öğretmek,- Öğrencilerin yazma ve okuma yeteneklerini geliştirmek,- Öğrencilerin sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olmak,- Öğrencilerin ilerlemesini takip etmek ve raporlamak.


- Lisans derecesi veya eşdeğer bir eğitim geçmişi,- İyi derecede İngilizce dil bilgisi,- İletişim becerileri güçlü, sabırlı ve öğrencilere ilham veren bir kişilik,- Eğitim alanında en az 2 yıl deneyim- Yaratıcı ve etkili öğretim yöntemleri kullanabilme yeteneği- Takım çalışmasına uyumlu ve sorumluluk sahibi.kurumumuzda, çalışmak isteyen İngilizce Öğretmeni adaylarını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Aydın AYDIN DİDİM BİREY ÖZEL ÖĞRETİM KURSU İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder