İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Montaj UstasıŞirket Adı: Alpin Çelik Mutfak Gereçleri SanTicA.Ş.Alpin Çelik Mutfak Gereçleri SanTicA.Ş., sektöründe lider olan firmamızın büyüyen ekibine katılmak üzere deneyimli bir Montaj Ustası arıyoruzGörevler:Düdüklü Tencere üretimi yapan firmamızda;- Montaj sürecinde oluşabilecek problemleri çözmek- Montaj talimatlarına uygun olarak işleri tamamlamak- Kalite standartlarını ve güvenlik protokollerini sürekli olarak uygulamak- Montaj sürecini iyileştirmek için önerilerde bulunmak


- En az lise mezunu- Beylikdüzü ve civarında ikamet eden- Benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyim- İyi problem çözme ve iletişim becerileri- Takım çalışmasına yatkınAlpin Çelik Mutfak Gereçleri San. Tic. A.Ş. olarak, tüm adayların eşit fırsatlarla değerlendirildiği bir iş ortamı sunmayı taahhüt ederiz. Bu pozisyon hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin. Not: Başvuru yaparken özgeçmişinizde referanslarınızı belirtmeyi unutmayın.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)