İŞ İLANI DETAYI

29 yıllık eğitim tecrübesine sahip Türkiye nin köklü kurumlarından Birikim Okulları olarak, Çamlıca-Üsküdar-İstanbul Kampüsümüzde görevlendirilmek üzere Temizlik Görevlileri arıyoruz.-- Okulun genel temizlik işlerini yürütmek, -- Temizlik ekipmanlarının bakımını ve düzenini sağlamak, -- Sınıflar, koridorlar, tuvaletler ve ortak kullanım alanlarının hijyenini sağlamak, -- Amir tarafından verilen görevleri yerine getirmek.Çamlıca-Üsküdar Kampüsümüzde görev yapacak.


-- Tercihen özel okullarda temizlik görevlisi olarak deneyimli,-- Temizlik işlerini titizlikle ve düzenli bir şekilde yapabilen, -- Ekip çalışmasına yatkın,-- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.çalışma arkadaşları aramaktayız.Not: Görüşmeler, başvuruların değerlendirilmesinin ardından yüz yüze yapılacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!