İŞ İLANI DETAYI

Yeni Yıldızımızı ArıyoruzTürkiye de 5 yıldızlı turizm, otelcilik, yiyecek & İçecek sektörlerinde öncü rol üstelenen Mutlu çalışan-mutlu misafir felsefesi ile faaliyetlerini sürdüren, Ottoman’s Life Deluxe Hotel’e özgü hizmet kalitesi ile Türk turizminin öncü markaları arasında yer gösteriliyor.Siz de yarattığımız eserin bir parçası olmak istiyorsanız kıymetli başvurularınızı almaktan mutluluk duyarızGelin, birlikte başaralımAlanında kariyer hedefleyen aşağıda belirtilmiş niteliklere uygun, MEKANİK TEKNİSYENİ aranmaktadır.


-Meslek Lisesi mezunu,-Mesleki ustalık belgesi olan,-Otelcilik deneneyimine sahip, -Benzer pozisyonda 3 yıl görev almış,-Mekanik tesisat işleri konusuda deneyimli, -Mesleki eğitim sertifikaları olan,Havuz operatör sertifika-Orta derecede bilgisayar kullanabilen,-Mekanik otomasyon sistemlerine hakim olan,-Vardiyalı çalışabilecek, titiz, ayrıntılara önem veren,-Teknik gelişimlere açık olan ve çözüm odaklı,-Askerlik hizmetini tamamlamış,-Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyabilecek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Teknisyen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!